TROUWEN!

Een tastbare herinnering voor altijd!

WIJ KUNNEN ‘BEELDEND’ VERHALEN VERTELLEN EN JULLIE GAAN TROUWEN – WAT EEN GOEDE COMBINATIE.

Al sinds 2006 verzorgen wij (Petra en Renate) trouwreportages. Wij hanteren hierbij diverse stijlen, zowel klassiek & traditioneel als modern & trendy.
Voor goede fotografie is het belangrijk je prettig te voelen bij een fotograaf en een ‘klik’ tussen de betrokken personen is daarom wat ons betreft belangrijk.
Daarnaast is het van belang dat onze stijl past bij de wensen van jullie en daarom is het goed om te bespreken welke verwachtingen er zijn. Om deze redenen plannen we vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bij ons in de winkel.

In een eerste kennismaking of het daaropvolgend gesprek kunnen we globaal de dagindeling en tijdsplanning doornemen (mits deze bekend is), maar ook de ‘sfeer van de dag’, de punten waar we rekening mee moeten houden (do’s or don’ts) en kunnen we natuurlijk met jullie mee denken en advies te geven daar waar gewenst. Door onze ruime ervaring kunnen wij inmiddels vele tips & tricks aanreiken en is er tijdens het gesprek voldoende ruimte voor vragen en voor het bekijken van onze demoalbums …

Wij begrijpen dat een trouwdag een van de meest bijzondere dagen uit jullie leven is en dat het belangrijk is dat dat heel mooi moet worden vastgelegd!
Kortom…er is geen dag is zo uniek als jullie trouwdag en wij zullen ons uiterste best doen om daar ‘ons steentje’ aan bij te dragen.

Op ‘’jullie dag’’ zullen wij jullie van dichtbij meemaken en dat maakt de samenwerking op een bepaalde manier ‘intiem’. Daarom is het voor ons, maar ook zeker voor jullie, belangrijk dat we elkaar ongedwongen wat beter  kunnen leren kennen.

Dat betekent dus ook dat je altijd vrij bent om ‘zomaar’ even binnen te lopen in onze winkel om  je vraag te stellen, wij werken zeer laagdrempelig om de extra spanning die ‘op de foto gaan’ met zich mee kan brengen zo laag mogelijk te houden.

Mochten jullie beslissen om ‘met ons in zee te gaan’ dan volgt er een maand voor de  trouwdatum nog een vervolggesprek. Dit gesprek heeft als doel om alle puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Daarna is het doel om deze dag juist zo spontaan mogelijk te laten verlopen en gaan we er een onvergetelijk dag van maken!

Omdat  wij met z’n tweeën zijn is er gegarandeerd een fotografe bij jullie op jullie dag aanwezig. Uiteraard kunnen jullie aangeven naar wie jullie voorkeur uitgaat. Als er geen specifieke voorkeur is, roosteren wij een van ons in.

Mocht er op jullie dag iets zijn met de fotografe naar jullie keuze, denk aan koorts, griep of iets … dan komt uiteraard (na telefonisch contact te hebben gehad met jullie) de andere. (dit is in alle voorgaande jaren nog maar 1 keer voorgevallen!) 

LET’S GET MARRIED!!

Tenslotte….bieden wij de mogelijkheid om een trouwalbum achteraf  te maken!

Zijn jullie bijvoorbeeld getrouwd in het buitenland (of getrouwd in het buitenland gecombineerd met een feest in Nederland) en hebben jullie daar door een lokale fotogra(a)f(e) jullie romantische moment vast laten leggen en zijn jullie nu weer terug met alleen een stick met bestanden. Kom bij ons langs, dan kunnen wij aangeven tegen welke prijs wij voor jullie alsnog een mooi trouwalbum kunnen maken.

PORTRETTEN

Ook fotograferen wij portretten op locatie. Denk aan bv het strand, park, onze prachtige Enkhuizer havens of tussen het gipskruit op de Vesting van Enkhuizen.
Kom langs, bel of mail ons om een afspraak te maken en we gaan dan op de gekozen locatie prachtige foto’s van jullie maken.
(Mocht het op de dag van onze afspraak echt slecht weer zijn, dan verplaatsen we onze afspraak)

ANDERE VORMEN FOTOGRAFIE

We kunnen meer! Heeft u speciale wensen laat het ons weten. Bedrijfsfotografie, mooi sfeervolle beelden van uw bed & breakfast, een portret van uw hond, een teamfoto van uw afdeling of langskomen op uw bedrijf om iedereen te portretteren voor uw site, neem contact met ons op en we kunnen samen bespreken of we aan uw wensen kunnen voldoen.