We heten niet voor niets Photo & zo en dat straalt onze winkel ook uit. De winkel is gezellig en vriendelijk, overal waar je kijkt zie je foto’s, vooral in de etalage. Mooie, stoere, ontroerende … allemaal mooi ingelijst of op een andere manier geshowd.

De ‘& zo’ zijn vooral fotolijstjes en fotolijsten. Van 2×3 cm tot en met 60×80 cm, van strak aluminium tot sfeervol whitewash en alles wat daar tussen past. Een zeer grote collectie silverplated is ook aanwezig. Wij bestellen wekelijks bij onze leverancier. Een op maat gemaakte lijst kan alleen op bestelling en de levertijd is gemiddeld 1 week. We hebben veel lijsten met anti-reflex glas maar ook een paar modellen met reflex-glas. Wij geven u hierover graag advies. Om een foto nog mooier uit te laten komen hebben wij ook een hele reeks passe-partouts in voorraad, zowel enkel als dubbel. Mocht uw maat of stijl er niet tussen zitten dan hebben wij ook nog een tiental stalen waaruit u kan kiezen zodat wij een passe-partout op maat snijden.

De ruim 60 m2 meter oppervlak die onze winkel groot is biedt ook vele albums, plakmaterialen, statieven, batterijen, filters, blaasbalgen en cameratassen. Ook veel gebruiksmateriaal, denk aan kleur- en zwart-wit fotorolletjes in zowel 135 mm als in 120 spoel maar ook in allerlei geheugenkaartjes van 2 gb tot 64 gb. Ook voor tape, denk aan digital 8, mini DV of video 8 kunt u bij ons terecht.

In de winkel is er ook gelegenheid tot klein onderhoud van elke reflexcamera (of systeemcamera’s met wisselbare lenzen). Graag reinigen wij uw camera en leren u hoe u zelf de sensor schoon en weer stofvrij kunt maken.

Waar ook gelegenheid voor is bij ons is om u oude filmmateriaal, denk aan VHS, smalfilm, dia’s enz. enz., over te zetten op DVD.

Kortom, kom bij ons binnen en wij kunnen u hierin graag advies over geven.