1-uurs fotoservice

Photo & zo is en heel modern en heel ouderwets. Wij ontwikkelen nog films, 135 en 120 film in C41-chemie. Heeft u nog (of vindt u nog) E-6 (diapositief) of zwartwitfilms dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Ook kunt u elk digitaal medium bij ons inleveren. Foto van foto en ook foto van dia doen wij (in overleg) allemaal in 1 uur.

Wij hebben als 1 van de weinige in Noord-Holland de mogelijkheid om foto’s af te drukken op de ‘ouderwetse’ chemische manier. Wij drukken nog met grote machine’s (Noritsu) en professionele chemie. Kodak Royal is het papier dat we gebruiken. De kleuren zijn levendig, diep en intens. Het papier is prachtig dik en heeft een mooie egale glans. Ook bezitten we over de Kodak Royal lijn mat. Prachtige matte structuur die u foto’s een extra ‘oude’ look kunnen geven.

Zou u graag een bestand, foto of negatief gephotoshopt willen hebben, kom dan bij ons binnen om hiervoor een prijsopgave op te vragen.

Wij drukken van 8×10 cm tot 30x 90 cm en alles wat hier tussen ligt qua maat. Mocht u zelf uitsnedes hebben gemaakt met een fotobewerkingsprogramma laat ons dan weten of u een druk wil op de ‘officiele’ fotoformaat of liever de uitsnede wil hebben zoals u die heeft gemaakt.

Verhoudingen is een heel apart hoofdstuk in de fotografie. Het negatief heeft een verhouding van 2:3 (24 mm x 36mm) De foto-afdrukken zijn dan ook vaak: 10×15, 13×19, 15×22, 20×30 of 30×45. Veel digitale camera’s staan ingesteld op een verhouding van 3:4. De foto’s zouden dan kunnen worden afgedrukt op: 10×13, 13×17, 15×20, 20×28 en 30×40. Mocht u hier vragen over hebben, kom dan even langs, we leggen het u graag uit.

Ook hele specifieke maten, denk aan bijvoorbeeld medallions en speciale fotolijsten, is geen probleem … kom langs en wij meten alles op en maken de foto zo passend als mogelijk is.